ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020, 14:20


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δήμος Ιδαλίου πληροφορεί τους δημότες του ότι το Δημαρχείο επαναλειτουργεί για το κοινό με τους ακόλουθους κανόνες ασφαλείας για προστασία της ΥΓΕΙΑΣ όλων μας:

 

 

1.            Πλην του Ταμείου, η προσέλευση στα υπόλοιπα γραφεία του Δήμου θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.  Σημειώνεται ότι στο Ταμείο του Δήμου θα τηρούνται πιστά οι οδηγίες για προστασία από τον κορωνοϊό.

(ΧΑΜ: Χέρια Αποστάσεις Μάσκα)

 

2.            Το κοινό θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει προστατευτική μάσκα προσώπου η οποία θα καλύπτει το στόμα και τη μύτη του.

 

3.            Στις εισόδους του Δημαρχείου έχουν δημιουργηθεί σταθμοί με νάιλον γάντια μίας χρήσης, και αντισηπτικό χεριών όπου όλοι θα πρέπει να απολυμαίνουν τα χέρια τους.

 

4.        Το κοινό θα προσέρχεται στο Δημαρχείο χωρίς τη συνοδεία άλλων ατόμων, εκτός εάν πρόκειται για άτομα που χρειάζονται βοήθεια λόγω κινητικών ή άλλων ειδικών ικανοτήτων.

 

5.        Στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου έχουν τοποθετηθεί κουτιά στα οποία το κοινό μπορεί να ρίχνει την αλληλογραφία χωρίς να εισέρχεται στους χώρους των γραφείων.

 

Εκ του Δήμου Ιδαλίου

Powered by Technomart